مقدمه
مقدمه / شماره 1 الی 5
سوره مبارکه فاتحه
آیات 1 الی 7 / شماره 6 الی 46
سوره مبارکه بقره
تفسیر آسان - سوره مبارکه بقره
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 50
آیات 1 الی 9 / شماره 47 الی 73
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 51
آیات 10 الی 15 / شماره 74 الی 104
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 52
آیات 16 الی 22 / شماره 105 الی 151
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 53
آیات 23 الی 29 / شماره 152 الی 194
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 54
آیات 30 الی 37 / شماره 195 الی 237
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 55
آیات 38 الی 45 / شماره 238 الی 270
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 56
آیات 46 الی 52 / شماره 271 الی 307
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 57
آیات 53 الی 61 / شماره 308 الی 337
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 58
آیات 62 الی 69 / شماره 338 الی 367
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 59
آیات 71 الی 77 / شماره 368 الی 393
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 60
آیات 78 الی 83 / شماره 394 الی 425
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 61
آیات 84 الی 91 / شماره 426 الی 449
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 62
آیات 92 الی 100 / شماره 450 الی 481
parsa
3 ماه قبلنیاز به تصحیح
در بخش آیه 7 فاتحه شماره 43 قسمت قبلی تکرار شده است ( در قسمت متن )
زکریا عطری
2 هفته قبلالسلام علیکم، مشکل برطرف شد
parsa
3 ماه قبلیهدی به الله من اتبع رضوانه چطور اتباع را به معنای خواستن ذکر کردین در حالی که ظاهرا تبعیت به این معنا نیست و معنی خواهان و خواستن نمی دهد. اگه ممکنه این را بیشتر توضیح بدین . (مربوط به آیه 7 فاتحه شماره 42)
parsa
3 ماه قبلبا نیت بندگی انجام دادن کارها یعنی چطور؟ کاش بیشتر توضیح می دادین. مثلا مغازه دار الله را لحاظ کند در معامله اش این گ.نه می شود بندگی خدا درسته؟ یا وجوه دیگر داریم که به نیت بندگی مرتبط می شود؟ ممنون میشوم این نیت بندگی را در امور و کارهای شخصی و رفتارهای روزمره بیشتر بازش کنین
parsa
3 ماه قبلمردم شاید گاهی این واقعه از دست دادن سه عزیز در فاصله کمتر از 15 روز را نوعی عذاب و حتی نفرین خدا برای بازماندگانش می دانند. تعامل ما باید چگونه باشد ؟ مرز بین عذاب و ابتلا کجاست؟ چه موقع می توان گفت این مورد پیش آمدهای ناگوار عذاب است؟ اصلا امکان تمییز و تشخیص برای همه مردم وجود دارد یا فقط خود فرد مبتلا شده به مصیبت می تواند بفهمد که عذاب است و یا آزمایش ؟
parsa
3 ماه قبلآیا می توان گفت هر که الله او را بیشتر دوست دارد مصیبت های بیشتری به او می دهد ؟ حکمت مرگ و میرهای پی در پی در مورد یک شخص چه پیامی می تواند داشته باشد؟ مثلا همین چند وقت قبل شخصی هم پدر و هم مادرش و هم برادرش را در فاصله کمتر از 15 روز از دست داد. این فرد چطور با خدای خودش کنار بیاید؟ چه بگوید؟ چکار کند؟
یک پرسش جدید بپرسید
افزودن پاسخ
موضوع ۲۸۷: توهین به مقدسات ممنوع!
بیایید یک نظری بندازیم به آیات اولیه سوره مبارکه آل عمران
أعوذُ بِاللّٰهِ منَ ٱلشَیطاٰنِ ٱلرَجیٖم
«الم اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَأَنْزَلَ التَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ» بعد از «اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ» صحبت از نزول کتابهای آسمانی قرآن تورات و انجیل هست «نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَأَنْزَلَ التَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ» و روی سخن با رسول الله صلی الله علیه و سلم.
«نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ» الان که به آیه ۴۸ رسیدیم موضوع سخن عیسی علیه السلام هست، ولی باز داره از قرآن و تورات و انجیل صحبت میکند نوَ یُعَلِّمُهُ ٱلکِتابَ وَ ٱلحِکْمَة وَ ٱلتَّوراتَ وَ ٱلإنْجیل» اتفاقا ترتیبش را به هم نمیزند. اول سوره و آیه ۴۸ به مثل هم اول قرآن بعد تورات و بعد انجیل
اینها یعنی چی؟
یعنی اینکه مهم نازل کنندهی این کتابهاست که الله باشد؛ یعنی اللهای که قرآن را بر محمد صلی الله علیه و سلم نازل کرده همان الله تورات را بر موسی و انجیل را بر عیسی نازل کرده، خب اگه اینجوریه پس دیگه
این جنگ و جدالها چیه که راه انداختند؟
این خدایی که در قرآن گفته نماز و روزه و صداقت و خانواده و حیا واحترام و عفت و این ها خب دقیقا همان خدایی که تورات و انجیل را نازل کرده پس با چی مشکل دارند پیروان تورات و انجیل؟ دیگه چرا آنها بیایند مبارزه بکنند با کسی که پیرو قرآن یا بیایند مسخره بکنند با کسی که پیرو قرآن؟ یا چرا کسی که پیرو تورات و انجیل هست بیاد کاریکاتور بکشد از رسول الله صلی الله علیه و سلم یا هر پیغمبر دیگه؟
- چرا به مقدسات همدیگر توهین بکنند؟
- این ملتها با خودشان چکار کردند؟
یهودیها یه خدایی برای خودشان ساختند که با خدای مسلمانها فرق میکند و مشکل دارند با خدای مسلمانها یعنی چی؟ مسیحیها به همین شکل عجیبه دشمن هستند با جبرئیل علیه السلام. خب جبرئیل هم به مثل پیغمبران قاصدی بیش نیست از جانب الله، دشمنی با جبرئیل دیگر برای چی؟ که در سوره مبارکه بقره آیه ۹۷ و ۹۸ خواندیم؛
پس آنهایی که سر جنگ دارند با مسلمانها یا بقیهی پیروان ادیان آسمانی ببینیم که چقدر از این معانی دور شدند و قرآن میخواهد آنها را دوباره بر بگرداند و آنها را حول فرمودههای خودش جمع کند.