مقدمه
مقدمه / شماره 1 الی 5
سوره مبارکه فاتحه
آیات 1 الی 7 / شماره 6 الی 46
سوره مبارکه بقره
تفسیر آسان - سوره مبارکه بقره
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 50
آیات 1 الی 9 / شماره 47 الی 73
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 51
آیات 10 الی 15 / شماره 74 الی 104
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 52
آیات 16 الی 22 / شماره 105 الی 151
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 53
آیات 23 الی 29 / شماره 152 الی 194
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 54
آیات 30 الی 37 / شماره 195 الی 237
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 55
آیات 38 الی 45 / شماره 238 الی 270
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 56
آیات 46 الی 52 / شماره 271 الی 307
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 57
آیات 53 الی 61 / شماره 308 الی 337
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 58
آیات 62 الی 69 / شماره 338 الی 367
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 59
آیات 71 الی 77 / شماره 368 الی 393
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 60
آیات 78 الی 83 / شماره 394 الی 425
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 61
آیات 84 الی 91 / شماره 426 الی 449
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 62
آیات 92 الی 100 / شماره 450 الی 481
parsa
2 ماه قبلنیاز به تصحیح
در بخش آیه 7 فاتحه شماره 43 قسمت قبلی تکرار شده است ( در قسمت متن )
parsa
2 ماه قبلیهدی به الله من اتبع رضوانه چطور اتباع را به معنای خواستن ذکر کردین در حالی که ظاهرا تبعیت به این معنا نیست و معنی خواهان و خواستن نمی دهد. اگه ممکنه این را بیشتر توضیح بدین . (مربوط به آیه 7 فاتحه شماره 42)
parsa
2 ماه قبلبا نیت بندگی انجام دادن کارها یعنی چطور؟ کاش بیشتر توضیح می دادین. مثلا مغازه دار الله را لحاظ کند در معامله اش این گ.نه می شود بندگی خدا درسته؟ یا وجوه دیگر داریم که به نیت بندگی مرتبط می شود؟ ممنون میشوم این نیت بندگی را در امور و کارهای شخصی و رفتارهای روزمره بیشتر بازش کنین
parsa
2 ماه قبلمردم شاید گاهی این واقعه از دست دادن سه عزیز در فاصله کمتر از 15 روز را نوعی عذاب و حتی نفرین خدا برای بازماندگانش می دانند. تعامل ما باید چگونه باشد ؟ مرز بین عذاب و ابتلا کجاست؟ چه موقع می توان گفت این مورد پیش آمدهای ناگوار عذاب است؟ اصلا امکان تمییز و تشخیص برای همه مردم وجود دارد یا فقط خود فرد مبتلا شده به مصیبت می تواند بفهمد که عذاب است و یا آزمایش ؟
parsa
2 ماه قبلآیا می توان گفت هر که الله او را بیشتر دوست دارد مصیبت های بیشتری به او می دهد ؟ حکمت مرگ و میرهای پی در پی در مورد یک شخص چه پیامی می تواند داشته باشد؟ مثلا همین چند وقت قبل شخصی هم پدر و هم مادرش و هم برادرش را در فاصله کمتر از 15 روز از دست داد. این فرد چطور با خدای خودش کنار بیاید؟ چه بگوید؟ چکار کند؟
یک پرسش جدید بپرسید
افزودن پاسخ
﴿فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ﴾ پس کسی که با تو بحث و جدل کرد بعد از آگاهی که به تو رسید بگو: بیایید فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان و ما و شما جمع شویم آنگاه با تضرع دعا کنیم و لعنت خدا را بر دروغپردازان قرار دهیم. (۶۱)
موضوع ۳۳۳: آخرین راهحل…
بعد از ۲۷ آیه که از صفر تا صد در مورد حقیقت پیامبر عیسی علیهالسلام صحبت کرد و توضیح داد انتظار میرود که آدمی که فهم و عقل و شعور دارد بپذیرد که عیسی خدا نیست، فرزند خدا نیست، پسر مریم است و بپذیرد که حقیقت مسئله چیست منتها هنوز هستند انسانهایی که انگار هیچی به آنها نگفتی، مثل روز اول همان حرفها را تکرار میکنند که عیسی خداست عیسی فرزند خداست آمده فدا شود به خاطر گناهان آدم، ما باید عیسی را پرستش کنیم، رضایت عیسی را به دست بیاوریم و همان حرفهای تکراری…
با این انسانها چه کار میکنید؟!
اگر یک سال دیگر هم با آنها حرف بزنی و دلیل بیاوری، باز همان حرفهای اول خودشان را تکرار میکنند، این آدمها عقلانیت و استدلال برایشان چراغ راه نیست تا آخر عمر هم اگر بحث بکنی فایدهای ندارد، زیرا از سر لجبازی هم که شده میخواهند حرص شما را دربیاورند به خاطر منافع خودشان حاضرند هر دروغی را بگویند و هر حقیقتی را انکار کنند، پس تا کی باید بحث و جدل ادامه پیدا کند؟! آدم اولویتهای دیگری هم دارد، عمر آدم ارزشمند است.
وقت آدم شریف است، آدم که نباید بابت یک کار و با یک سری آدمها بیاید کل وقت و عمر خودش را صرف کند، آدم باید به وقت خودش احترام بگذارد. پس این بحث باید یک جایی توقف بخورد، اما زمانی که بحث متوقف شود حتما هم مهم است که یک خروجی از بحثهای قبلی وجود داشته باشد تا واضح شود که آن همه بحث شد حق با چه کسی بود
حالا عیسی پسر خدا هست یا نیست؟!
حداقل این مسئله مشخص شود مشخص شود چه کسی راست میگوید چه کسی دروغ؟ بخاطر همین این آیه میگوید بیایید یک جا در یک مجلس در یک فضای رسمی بیایید با هم دور هم جمع شویم شما بچههایتان را بیاورید ما هم بچههایمان را میآوریم، شما خانمهایتان حاضر شوند، ما خانمهایمان را میآوریم و خودمان هم میآییم و مباهله میکنیم؛ یعنی علیه خود نفرین میکنیم.
جان عزیزانمان را میآوریم وسط خودمان هم میآییم و آنجا نفرین میکنیم به خودمان که هر کس که دارد دروغ میگوید و این ایدهپردازی در مورد عیسی میکند هر کس که دارد دروغ می گوید خدا نیست و نابودش کند، خدا لعنتش کند بیایید این کار را انجام بدهیم تا حقیقت معلوم شود. میآیید؟!