مقدمه
مقدمه / شماره 1 الی 5
سوره مبارکه فاتحه
شماره 6 الی 46
سوره مبارکه بقره
تفسیر آسان - سوره مبارکه بقره
سوره مبارکه آل عمران / آیات 1 الی 22
شماره 47 الی 151
سوره مبارکه آل عمران / آیات 23 الی 43
شماره 152 الی 263
سوره مبارکه آل عمران / آیات 44 الی 71
شماره 264 الی 370
سوره مبارکه آل عمران / آیات 72 الی 100
از شماره 371 الی 481
تعاعتاد
هنوز پرسشی پرسیده نشده
اولین کسی باشید که سؤال خود را مطرح می کنید! در مرحله بعدی می توانید جزئیات را اضافه کنید.
یک پرسش جدید بپرسید
افزودن پاسخ
﴿قُلْ لِلَّذِينَ كَفَرُوا سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ إِلَى جَهَنَّمَ وَبِئْسَ الْمِهَادُ﴾ به کسانی که کفر ورزیدند بگو: به زودی مغلوب و به سوی جهنم جمع میشوید و چه بد جایگاهی است. (۱۲)
موضوع ۸۳: آیه ۱۲ سوره مبارکه آلعمران
«قُل لِّلَّذِينَ كَفَرُواْ» به کسانی که کافر شدند بگو! چه بگو؟ «سَتُغلَبُونَ» به زودی مغلوب میشوید،
شکست میخورید و این شکست هم در دنیا اتفاق میافتد، پس معلوم است که یک مبارزهای در کار است، مبارزه با چه کسانی؟ کسانی که هدایت خدایی را رد میکنند، با هدایت خدایی مشکل دارند. به آنها بگو شما شکست خواهید خورد. «وَتُحشَرُونَ إِلَى جَهَنَّمَ» و به سوی جهنم گرد میآیید. اصل حشر؛ یعنی مردم سوق داده شوند و بعد همه یک جا جمع شوند به نقل از معجم مقاییس اللغه «وَبِئسَ ٱلمِهَادُ» و چه بد جایگاهی است.
مهاد: از ریشه مهد به معنای آماده سازی و مهیا کردن و مهاد به محلی گفته میشود که آماده شده تا آدم در آن آرام بگیرد، به مثل مهد به معنای گهواره تا بچه در آن آرام بگیرد یا مثلاً کره زمین آماده شده تا انسانها در آن آرام بگیرند. «أَلَم نَجعَلِ ٱلأَرضَ مِهَادًا» آیا ما زمین را محل آرامش قرار ندادیم؟
حالا اهل جهنم در جهنم جمع میشوند آنها را گرد میآوردند «وَتُحشَرُونَ إِلَى جَهَنَّمَ» که مثلاً در آنجا آرام بگیرند، ولی میفرماید آنجا محل آرام گرفتن نیست، زیرا جهنم «وَبِئسَ ٱلمِهَادُ» خیلی بد جایگاهی است، زیرا اتفاقاتی در جهنم میافتد که نمیشود آدم در آن آرام بگیرد.