مقدمه
مقدمه / شماره 1 الی 5
سوره مبارکه فاتحه
آیات 1 الی 7 / شماره 6 الی 46
سوره مبارکه بقره
تفسیر آسان - سوره مبارکه بقره
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 50
آیات 1 الی 9 / شماره 47 الی 73
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 51
آیات 10 الی 15 / شماره 74 الی 104
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 52
آیات 16 الی 22 / شماره 105 الی 151
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 53
آیات 23 الی 29 / شماره 152 الی 194
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 54
آیات 30 الی 37 / شماره 195 الی 237
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 55
آیات 38 الی 45 / شماره 238 الی 270
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 56
آیات 46 الی 52 / شماره 271 الی 307
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 57
آیات 53 الی 61 / شماره 308 الی 337
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 58
آیات 62 الی 69 / شماره 338 الی 367
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 59
آیات 71 الی 77 / شماره 368 الی 393
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 60
آیات 78 الی 83 / شماره 394 الی 425
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 61
آیات 84 الی 91 / شماره 426 الی 449
سوره مبارکه آل عمران / صفحه 62
آیات 92 الی 100 / شماره 450 الی 481
parsa
3 ماه قبلنیاز به تصحیح
در بخش آیه 7 فاتحه شماره 43 قسمت قبلی تکرار شده است ( در قسمت متن )
زکریا عطری
2 هفته قبلالسلام علیکم، مشکل برطرف شد
parsa
3 ماه قبلیهدی به الله من اتبع رضوانه چطور اتباع را به معنای خواستن ذکر کردین در حالی که ظاهرا تبعیت به این معنا نیست و معنی خواهان و خواستن نمی دهد. اگه ممکنه این را بیشتر توضیح بدین . (مربوط به آیه 7 فاتحه شماره 42)
parsa
3 ماه قبلبا نیت بندگی انجام دادن کارها یعنی چطور؟ کاش بیشتر توضیح می دادین. مثلا مغازه دار الله را لحاظ کند در معامله اش این گ.نه می شود بندگی خدا درسته؟ یا وجوه دیگر داریم که به نیت بندگی مرتبط می شود؟ ممنون میشوم این نیت بندگی را در امور و کارهای شخصی و رفتارهای روزمره بیشتر بازش کنین
parsa
3 ماه قبلمردم شاید گاهی این واقعه از دست دادن سه عزیز در فاصله کمتر از 15 روز را نوعی عذاب و حتی نفرین خدا برای بازماندگانش می دانند. تعامل ما باید چگونه باشد ؟ مرز بین عذاب و ابتلا کجاست؟ چه موقع می توان گفت این مورد پیش آمدهای ناگوار عذاب است؟ اصلا امکان تمییز و تشخیص برای همه مردم وجود دارد یا فقط خود فرد مبتلا شده به مصیبت می تواند بفهمد که عذاب است و یا آزمایش ؟
parsa
3 ماه قبلآیا می توان گفت هر که الله او را بیشتر دوست دارد مصیبت های بیشتری به او می دهد ؟ حکمت مرگ و میرهای پی در پی در مورد یک شخص چه پیامی می تواند داشته باشد؟ مثلا همین چند وقت قبل شخصی هم پدر و هم مادرش و هم برادرش را در فاصله کمتر از 15 روز از دست داد. این فرد چطور با خدای خودش کنار بیاید؟ چه بگوید؟ چکار کند؟
یک پرسش جدید بپرسید
افزودن پاسخ
دانلود فایل تصویری دانلود فایل صوتی
موضوع ۴۷: آدم چطوری اهداف خودش رو رها میکنه؟
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ» الله را بسیار سپاس میگوییم توفیق عنایت فرمود از امکاناتی که خود در اختیار ما قرار داده در راه یادگیری سورهی فاتحه استفاده کردیم. منظور از امکانات همین گوشی موبایل، برنامههای مجازی، وقتی که الله به ما داده، چشم، انگشتان دست که گوشی موبایل را لمس میکنیم، گوش که با آن میشنویم، قوهی فهم و ادراک و ….
دنبال امکانات در جاهای عجیب و غریب نگردیم..
بلکه این امکانات یا جزئی از وجود ما هستند و یا در اطراف ما قرار دارند. اینها چه بخواهیم چه نخواهیم به پای ما حساب است و از ما حساب کشیده میشود. پس بار دیگر خدا را شکر میگوییم که در راستای فهم کلامش به همهی ما امکانات و توفیق داد. به حول و قوهی الهی میخواهیم به ترجمه و تدبر سورهی آلعمران بپردازیم..
اگر کسی برایش جای سوال است چرا بقره را مورد بررسی قرار ندادیم؟ دلیل این است که سورهی بقره قبلا یک مقدار کار شده؛ البته به صورت کتاب، فایلش برایتان ارسال میشود. انشاءالله اگر کسی علاقه داشت دانلود میکند. از شما هم تشکر میکنم تا اینجا کار را دنبال کردید. از الله برایتان سلامتی و عزت و عمر بابرکت آرزو میکنم و از شما میخواهم باانگیزه و با ارادهی بالا تا پایان صد آیهی اول سورهی آل عمران دنبال کنید. اجازه بدهید یک مطلب دیگر خدمت شما عرض کنم، ما آدمها یک عادت بد داریم! یک چیز ممکن است برایمان مهم و مفید باشد، بعد یک یا دو روز آن را ترک میکنیم.
کمکم عادت میکنیم و اصلا فکر نمیکنیم چیز خاصی رو از دست دادهایم..
حتی نماز هم همینطور است…! خیلی از آنهایی که بینماز شدند، مگر چطوری شده؟! اول برای آن شخص نماز یا نماز جماعت خیلی ارزشمند بوده بعد، یک یا دو وعده نماز نمیخواند یا مسجد نمیرود، اول کار احساس خوبی ندارد انگار چیزی گم کرده! بعد یک روز و دو و سه و چهار روز، کم کم برایش عادی میشود و به بینمازی یا مسجد نرفتن عادت میکند و در خانه نماز میخواند و یا نماز نمیخواند و فکر هم نمیکند که چیز خاصی رو از دست داده!
آنهایی که بیحجاب شدن و خیلی موارد دیگر نیز همینطور اتفاق میافتد.
پس مبادا برنامهی تلاوت قرآن و فهم قرآن در زندگیمان نباشد و برایمان عادی شود. این برنامه که در خدمت شما هستیم یک برنامه است، این اشکال ندارد برنامههای دیگر را هم دنبال کنید، مهم این است که بالاخره قرآن در زندگیمان باشد.